Testimonis

Testimoni d’una participant de les sessions individuals d’artteràpia

Acrílico y tinta china en sesion de arteterapia

Acuarela y tinta china arteterapiaQuan vaig sortit de la sessió vaig estar pensant en la aparent i sorprenent inversió que s’havia produït a l’hora de plasmar dos estats en un paper ; un on tenia que dibuixar “ la meva plenitud “ i un altre on tenia que dibuixar “ les meves dificultats “ . Em va semblar molt curiós que el reflex o lo que desprenien per mi les pintures en un primer moment no tingués cap sentit . Una força descontrolada per un costat  i una harmonia fantasiosa per l’altra . En el lloc que no tocava!!

 

Les emocions que em transmetia el dibuix de la “ meva plenitud “ no tenien a veure amb la calma , la tranquil•litat , la serenitat sinó amb la força, amb el descontrol.

I llavors es va obrir una finestreta perquè em vaig adonar que en realitat en les meves entranyes , en el meu món interior , la creativitat ,          l’ expressivitat , la passió , la vitalitat i són “incorrectes” “inadequades”. Curiosament això és el que admiro dels altres en canvi jo les reprimeixo, fins i tot l’anul•lo. Només aconsegueixo treure-la en llocs o situacions en els qual es busqui precisament això : teatre , ceràmica , ball… però sempre amb molt de compte , per si les mosques ! a veure si ens descontrolem massa i després….Que passaria si la deixes anar ? i  si em perdo ? és com la ràbia, i si em desborda ?

Potser els dibuixos no estan tant invertits . El meu subconscient donant-me informació! Qué xulo!

El cas és que s’ha produït una relació /reacció curiosa en el meu dia a dia:

Quan tornava cap a casa , desprès de la sessió , es va produir una associació entre el meu dibuix “ de plenitud “ i la seva arribada i curiosament aquell terror paralitzant es va convertit en curiositat i pessigolles a la panxa … Es com el foc que crema , però també calenta i purifica !!!

Se que tinc molt treball per davant , i en el tema laboral… ufff … és tot un món . Però segur que també hi ha claus amagades i desordenades.
Ja tinc ganes de veure que descobriré en la propera sessió !!
Moltes gracies !!!

Cada dia estic més viva!.

Carla