33_maneras_flyerbTALLER D’ EXPLORACIÓ DELS ESTATS CREATIUS

OBJECTIUS

Explorarem les portes d’accés als estats creatius en el dia a dia mitjançant la percepció, el joc i el ritual.

QUAN

Dissabtes 25 de maig, 15 de juny i 6 de juliol de 15.30 a 19.30

ON

EL·LOCAL 48

Carrer Trafalgar, 48, 2n interior
<M> Urquinaona
www.ellocal48.com

DIRIGIT A 
Ànimes inquietes que vulguin explorar nous espais de connexió i expressió.

Més info a : tallerdexploracioncreativa.blogspot.com

QUI
Anna Freixanet  i Sonia Esplugas

 

 

 

Anna Freixanet, art teràpia a Barcelona

“L’art aconsegueix arribar als nostres racons més profunds, on les paraules mai podrien arribar”  Eileen Miller

Arteterapia Barcelona. Anna Freixanet.

Hola! Em dic Anna Freixanet i sóc Art terapeuta. Desitjo ajudar-te a connectar amb la teva saviesa interior a través de les eines que ens proporciona l’art teràpia.

Estic formada com art terapeuta amb un Màster en Art teràpia Barcelona, ISPA i exploro el poder terapèutic de l’art en àmbits com la salut mental, l’educació, la integració cultural i el creixement personal.

He treballat com a professora de tai txi i txi kung durant 6 anys. Aquest art conjuga el moviment del cos entre el cel i la terra amb el moviment de la persona en harmonia amb tot el que li envolta.Percibim el que passa dins (respiració, batec, emoció …) i fora (so, silenci, color, llum …) en un estat de màxima relaxació i atenció en el moment present.Transmetre aquest art a diferents col·lectius com la gent gran i persones amb discapacitat visual (en realitat, són només persones amb capacitats diverses) millorant substancialment la seva qualitat de vida em fa descobrir que a través de la meva passió i professió puc també complir una funció social.

A més d’exercir l’art teràpia a Barcelona, també m’ha interessat la literatura: sóc llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB. Aquesta carrera em va ajudar a descobrir com apropar-se a un poema i comprendre’l lliure del prejudici de que la poesia és un art difícil d’entendre i, per tant, privilegi d’uns pocs privilegiats. També estic molt interessada en la teràpia corporal i he investigat el potencial terapèutic de la Dansa de Improvisació, el tango o la dansa teatre. Si vols més informació sobre la meva formació la pots trobar aquí.

Consulta d’Art teràpia a Barcelona

Ofereixo sessions i tallers d’art teràpia a Barcelona a la meva consulta particular. Pots contactar a través del següent formulari o al telèfon 615.513.592.

Una salutació i fins aviat.